Servicii

Serviciile pe care le oferim clientilor nostri sunt: serviciu de  colectare, reparare/reconditionare Europaletilor din lemn,  de studiu și proiectare de paleti si cutii, vanzare paleti/Europaleti, inchiriere Europaleti, livrare Europaleti, depozitare Europaleti.

1. ACHIZIȚIE serviciu / colectare PALET

Cumparam direct toate tipurile de paleti. Acestia pot fi in stare buna (direct utilizabili) sau rupți și necesită reparații. Paletii pot fi colectate de catre noi la sediile dumneavoastra sau livrați la sediu nostru.

2. Reparații palet

Reparam orice tip de palet la sediul beneficiarului sau la sediul nostru.

IMG_3566

3. STUDIU & DESIGN Pallet / BOX

Studiem nevoile dvs. specifice și pe bazeaza acestora (ad-hoc), vom face proiectarea si ansamblarea esantioanelor de proba pentru acoperirea completă la cel mai economic cost posibil.

TN120

 

 

 

 

 

4. Vanzare paleti/Europaleti

Furnizam o gama variata de paleti

Epal, Euro, TipEuro, CP 1, Dusseldorf Atipici noi sau folostiti (reabilitati in stare perfecta).

Asiguram livrare in toata zona Olteniei: Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti si Valcea

5. Livrare Europaleti

Putem asigura transporturi ale marfii noastre catre clienti atat de cantitati reduse cat si cantitati mari, national si international.

6. Inchiriere Europaleti

Acest serviciu vine in ajutorul societatilor ce nu utilizeaza europaleti decat ocazional, prin acest serviciu costurile fiind foarte reduse.

7. Depozitare Europaleti

Acest serviciu se adreseaza societatilor care nu dispun de spatiul necesar stocarii ambalajelor de lemn, pot apela la noi pentru depozitarea acestora, livrandu-le la cerere cantitatile necesare.

 

paleti europaleti epal reparatii reciclare reconditionare